Inschrijving Koken met Maten

Koken met maten wordt hét kookboek van de beste Zeeuwse en Vlaamse hobbykoks. In dit kookboek krijg jij, samen met andere lokale keukentoppers, het podium om twee van jouw lekkerste gerechten met de buitenwereld te delen. Er komt maar 1 gerecht in het boek, maar we vragen je 2 gerechten aan te leveren om zo een mooie spreiding in de verschillende gangen te krijgen.

In de voetsporen van sterrenchefs
Met dit kookboek treed je in de voetsporen van sterrenchefs zoals Sergio Herman en Edwin Vinke. Zij werkten eerder mee aan het boek Pottenkijken. Ook dit keer is het fotograaf Mark Neelemans, zelf ook kookfanaat, die het boek samenstelt, samen met culinair adviseur Marcin Beaufort.

Meld je aan!
Meld je aan en presenteer twee topgerechten. Dat mogen een voor- en hoofdgerecht zijn, een hoofd- en nagerecht of het voor- en nagerecht. Als het maar twee gerechten van verschillende gangen zijn. Ook belangrijk: werk zoveel mogelijk met lokale producten. In dit kookboek willen we de smakelijke trots van onze grensoverschrijdende regio laten zien.

Kook- & fotosessies
In de weekenden 29, 30 april & 1 mei + 13 & 14 mei staan de kook- en fotosessies voor het boek gepland. Je kookt, in de demokeuken van Morres Wonen, je favoriete recept op één van die dagen en tegelijkertijd wordt er een foto in actie gemaakt. Voor in het kookboek 'Koken met maten'!

Prijkt jouw naam straks op een fantastisch mooi kookboek en wordt jouw gerecht wereldberoemd? Jij bepaalt het. Meld je aan en ga ervoor! 


{formbuilder:MTA3OTQ1}